دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری

فارسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان به همراه هیاتی متشکل از نماینده مردم شریف شهر‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از روسای دانشگاه‌های سمنان با وزیر علوم تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست صمیمی دکتر محمد فرهادي وزيرعلوم تحقيقات و فناوري گفت: آموزش عالي در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از منظر جايگاه علمي در منطقه و درجهان از رشد روز افزوني برخوردار است.

وي تصريح کرد: درخشش جوانان و دانشجويان توانمند ايران اسلامي در رقابت هاي علمي تخصصي و کسب رتبه هاي برتر علمي در سطوح بين المللي گواهي بر اين موضوع است.

فرهادی در ادامه با حمايت از طرح ايجاد منطقه ويژه فن آوري سمنان و صدور موافقت قطعي پارک علم و فن‌آوري دانشگاه سمنان سمنان گفت: بر اساس آمار سرانه دانشجو استان سمنان رتبه اول سرانه آموزش عالی را در کشور به خود اختصاص داده است این امتیاز در کنار رشد صنعتی استان زمینه مناسبی برای ایجاد منطقه ویژه فن آوری را در این استان فراهم کرده است که بر آن تاکید داریم.

خسروي نماينده مردم شهرستان‌هاي سمنان مهديشهر وسرخه در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست با اشاره به جايگاه رفيع و بلند استان و شهرستان سمنان در بخش آموزش عالي و وجود زير ساخت هاي مناسب در اين بخش‌ها از منظر نرم‌افزاري و سخت افزاري و فضاهاي اموزشي و وجود اساتيد و اعضاي هيات علمي با مدارج بالاي علمي گفت: اين بستر و پتانسيل‌هاي موجود بستر توسعه روز افزون آموزش عالي در شهرستان سمنان را به عنوان يکي از قطب هاي بزرگ دانشگاهي در کشور فراهم کرده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان با اشاره به ظرفیت‌های مهم دانشگاهی موجود در این استان گفت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار بر ضرورت کیفی سازی آموزش‌ها در دانشگاه‌هاو مراکز آموزش عالی نیز تأکید داشت.

خسروی ایجاد دانشگاه فرزانگان(دانشگاه خواهران) در سمنان را ظرفیتی مناسب و کم‌نظیر برای تحصیل بانوان دانشجو در رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم پایه و فنی مهندسی عنوان و خاطرنشان کرد: مقام عالی وزارت علوم در این دیدار درباره حمایت از این دانشگاه و مساعدت به آن نیز قول همکاری داد.

حسن سعدالدين فرماندار و رئيس کميسون دانشجويي شهرستان سمنان هم گفت: شهرستان و استان سمنان در توسعه آموزش عالي به عنوان يکي از محورهاي توسعه با برنامه حرکت کرده و توسعه متوازن آموزش عالي در شهرستان و در بين واحدهاي آموزشي به گونه اي بوده که ما شاهد آمار بالاي دانشجو در سمنان نسبت به سرانه جمعيت در مقايسه با ساير شهرستانهاي و استانهاي کشور هستيم.

وي در ادامه با اشاره يه اينکه از هر شش نفر در استان سمنان يک نفر دانشجو است ادامه داد: اين آمار در کشورهر 17 نفر يک نفر دانشجو است که اين موضوع شهرستان سمنان را به عنوان قطب دانشگاهي کشور مبدل نموده است.

دکتر شاهرخ رنجبر بهادری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های واحد دانشگاهی و تاکید بر توسعه و ارتقائ کیفی خدمات آموزشی دانشگاه و عنایت ویژه بر پژوهش های کاربردی و دانش بنیان، خواستار تسریع در روند تصویب رشته های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای واحد سمنان که دارای استانداردهای مصوب وزارتخانه‌ای می‌باشد، گردید.

وی همچنین درخواست برخورداری بیشتر از منابع تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی با توجه به آمار دانشجویان مشغول به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی واحد سمنان شد.

در ادامه حاضرین در جلسه به بيان مسائل ، نقطه نظرات و پيشنهادات و مشکلات واحدهاي دانشگاهي خود پرداختند که وزیر علوم قول مساعد برای پیگیری و حل موارد مطروحه داد.

Tags: